Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien dobry
U nas tez zimno i ponuro jest ale chyba jest tak jak mowilam ze sie pogoda szykuje na jutrzejszy snieg bo moja pogodynka dalej usilnie pokazuje snieg na jutro a tfuuu
Agusss mleko w kartoniku oczywiscie w Meny kupione.
Aga ja tez mam lambade w nocy ze wstawaniem-jak zwykle ostatnio
Pomyslec ze kiedys tak ladnie noce przesypial
Wczoraj wieczorem ja bidulka bylam sama nie do 19:00 tylko az do 21:00 prawie niezle sie ludzilam na ta 19:00 hihi
Milego tego szarego kochane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Daria,no to masz namiastke tego co ja od dawna. Do kitu jak mezus wraca tak pozno Ale moj cos zaczal robic postepy. Wrocil okolo 17,he,he No i Natanek tez szaleje po nocach. Dobrze,wiedziec,ze nie tylko Julka tam ma

Marta,ja wiem,ze tak moze byc. Ale teraz ona sie budzi poplakujac i nie chce jesc. Dzisiaj w nocy zjadla tylko raz. Wiec sklaniam sie do tego,ze to jednak przez goraczke. No nic. Wytrzymam Ale fajnie macie z Dobrusia,ze Wam dziewczynki tak ladnie spia

Monia,ale patrzac na Oskara to widze,ze i bez goraczki mozna sie budzic 5 razy Wspieram duchowo i zycze wytrzymalosci,hi,hi Mam badzieje,ze sie szybko cos zmieni na lepsze

NANA76,ladnie ta kawusia wyglada. I przyznam sie,ze ja tez dzisiaj wypilam tak slabiutka Po prostu nie moglam sie ogarnac,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
hejo, Elin wlasnie zasnela, dziewczyny moj tez bardzo pozno wraca do domku jak jest o 18.00 to juz swieto przynajmniej ostatnio
Kasiar jak dobrze pamietam wrzucilas tu takie zdjecie Zuzi na takim krzeselku z pasami, mozesz zdradzsisc gdzie je kupilas? ja patrzylam w barnahusie, ale nie bylo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
a tak to jest ile dzieci tyle przypadków i kazdy inny na mojego Oskiego nie ma bata jest nie przewidywalny hehe jak juz mam nadzieje ze nocka bedzie super bo w dzien kiepsko spał najedzony zmeczony wykąpany zasypia to po 2 godzinach sie o budzi i co rece opadaja juz potem sobie mysle moze ząbki moze skok rozwojowy moze był za bardzo zmeczony a moze zmiana miejsca łożeczka hehe moze tak jak marta mówisz z powodu odstawienia od cycusia a jak jest prawda to tylko Oski wie hehe ale pocieszajace jest to ze nie tylko ja tak mam po prostu uroki macierzyństwa i nie zamieniła bym ich na nic innego u nas pokazało sie słoneczko spadamy na spacerek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Agnieszka S
(Asteria)
Wiking
Witam na FACEBOOKU, powstał nowy profil MAMY W NORWEGII, który da możliwość nawiązania kontaktów wśród mam mieszkających w Norwegii, a także dzielenie się informacjami prawnymi czy innymi związanymi z macierzyństwem.
Zapraszam serdecznie do profilu
Agnieszka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Czesc

My dziś kolejna nocka nieprzespana a w dzień oboje śpimy i leżakujemy. Z kupkami coraz lepiej lecz to jeszcze nie to. Ale jesteśmy na dobrej drodze

Marzenie ja widzę tylko jeden koniec i jak próbuje pociągnąć to boli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
My juz po spacerku ale slonca nie bylo
No z tym wracaniem to szok jakis ale ja na szczescie wiem ze to najpozniej do piatku bedzie trwalo a pozniej normalnie-praca do 16:00 wiec musze wytrwac
Tatus wzial dodatkowa "fuszke" bo mamusia od wczoraj po sklepach internetowych szaleje hihi i nawet kupuje w piatek moja Emmaljunge-wymienie sobie Quinniego a co
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
Daris a która emmaljunge kupujesz?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
A mój chodzi do pracy na nocki i mam go od rana około od 3 do 18-20
Jak on to teraz podsumował cały dzień się muszę z nim użerać he he he
Dziękuję Aga za podpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
hej dziewczyny u nas tez nocka dziwna , mala sie budzila - moze ida kolejne zeby i od 7 nie spala

ja dzis robilam z mezem ze stronka hihi, no i obiad miesko z sosem i kluseczki ale dopiero bede konczyc na 15 zeby Zuzia mogla zjesc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok